Nina & Sissi Liljas Ridutbildning

Julklapshoppning

&

Julmarknad

19 december, start kl 10


 

 

Det har äntligen blivit dax för Julklappshoppning och vi kan välkomna alla som är sugna på att komma. Jag hoppas att ni är många som vill komma och hoppa, det vore jättekul om ni dessutom är utklädda, givetvis inget krav men det blir ju så roligt med alla fina kostymer på hästar och ryttare. Passa även på att ta med mamma och pappa, varför inte även ta med farmor...?

 

Första start kl 10 och då börjar vi på 10 cm. Vi fortsätter uppåt i klasserna ända till 1.30 m, vi försöker sortera efter kategorierna inom höjderna. Det finns möjlighet att gå banan i varje höjning, vid många starter kommer vi även göra en paus för sladdning av banan. Om man vill ha ledare eller annat stöd med in på banan är det självfallet helt ok. Banan öppnar för besiktning kl 9.

 

Framridning på stora utebanan där det även kommer att finnas möjlighet till att hoppa ett litet hinder, framhoppning i lilla ridhuset. Alla måste hjälpas åt att få plats och visa hänsyn till varandra. Se till att hålla god ton och ha trevligt tillsammans. Själva banan är i stora ridhuset.

 

Ni parkerar på stora plan direkt till höger då ni svänger ner från asfaltsvägen, parkera nära varandra och i en rad med näsan mot vägen, en rad med näsa mot hagarna. Det finns mockningsredskap vid parkeringen, använd dem. Mocka efter din häst på parkeringen och på framridningen.

 

Cafeterian och sekretariatet är beläget på övervåningen i stora ridhuset och öppnar kl 9. Betalning är möjligt med Swish och kontanter. All betalning sker på plats. Ps Glöm inte ditt CR kort :)

 

Startavgift 150:-

Omstart, vid mer än 8 fel, 50:-

Rosett 50 :-

 Julklappar till Alla ryttare!

Vid avanmälan efter kl 18 18/12 debiteras till hälften, utebliven ej avanmäld start debiteras till fullo. Swisha avgiften till 1235604277 Nina Lilja AB. Om faktura krävs tillkommer faktureringsavgift.

 

I Fiket finns lussekatter, pepparkakor, glögg och annat smaskens.

 

Ho, Ho alla barn och vuxna, varmt välkomna!

 

Första start kl 10

10 cm - 1.30 m

150:- start

50:- omstart vid mer än 8 fel

50:- rosett 

Betalning på plats, swish eller cash.

Framridning på utebanan, om vädret tillåter,  där det finns ett litet hinder. Framhoppning i lilla ridhuset.

Banan rids i stora ridhuset. Där kommer även vår lilla Julmarknad hålla till så ingång till banan till häst vid den bortre porten.

Anmäl här!

http://cr.artbymateusz.se/