Nina & Sissi Liljas Ridutbildning

Niagara JAZ 375.000:- + moms

BH Zack-Don Schufro-Maraton   SÅLD

https://youtu.be/fp5nna6_gug Tävlingsfilmer

Niagara JAZ, 7 årigt SWB-sto

 

Rörligt sto som älskar att tävla och få visa upp sig. Har i år gjort fyra starter, alla i MsvB, tre placeringar och sist vann hon på nästan 69%. Lätt att visa upp, en underbar individ som jag tror kommer göra sig utmärkt uppåt i klasserna.

 

Hon har tre fina gångarter med plus för sin vägvinnande trav och fina bakben, hon är väldigt lätt att sitta på och jobbar på ett trevligt sätt. Hon gör skolor, enkla byten, förvändgalopp och fina byten i språnget. Vi jobbar nu vidare för start i sjuårsprogrammen/MsvA.

 

Niagara är e. BH Zack- Don Schufro, ett sk “goldencross”,en stam som är intressant för såväl avel som dressyrryttare. På mammans sida finns flertalet elitpremierade ston och diplom, dessutom den i USA godkände hingsten Amorex. Niagaras helbror är såld till Blue Hors.

 

Jag har ridit Niagara sedan hösten som treåring och visade henne bland annat på unghästtestet som fyraåring och då fick hon gångartsdiplom och kvalade till Breeders där hon var precis utanför final. Som femåring kvalade hon till breeders och Elmia men startade inte pga min graviditet.

 

Niagara JAZ ägs och är uppfödd av Angelica Karlsson.

375.000:- + moms

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)