Nina & Sissi Liljas Ridutbildning

Amadeus f. 05 Flemmingh - Gribaldi 350.000:-

Super läromästaren!

Amadeus är en fantastiskt snäll och arbetsvillig valack född 2005. Han har tävlat tom Intermediare I och just nu filar vi på ett kürprogram för att kunna starta Intermediarie I Kür på Kimstads nationella meeting i september. 

Han är så roligt att jobba med varje dag och bjuder verkligen på sig själv, fina byten och serier ner tom vart annat, byten i varje har vi bara testat några gånger. Tre härliga och taktmässiga gångarer och har lätt för skolorna i både trav och galopp. Sätter sig fint i så väl galopp som skrittpiruetter. 

Mycket enkel i all hantering både hemma och på tävling, samma känsla på tävlingsbanan som på framridningen och träning på hemmaplan. Han är snäll och framåt vid uteritt, inte tittig eller beroende av andra hästar. Han går med en annan häst i hagen men har inga problem att bli lämnad ensam i stallet eller i hagen.

Jag har tävlat Amadeus sedan mitten av juni och har på den tiden hunnit med fyra vinster och tre andra placeringar i MsvB och MsvA klasser, med tom dryga 68%. Han står hos mig, Nina Lilja, för träning, tävling och försäljning. Ägs av Jenny Nordqvist.

Dressyr film Amadeus

SÅLD

 

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)